duminică, 31 martie 2013

Războiul roboţilor sau RoboChallenge 2013



           Războiul roboţilor sau RoboChallenge 2013
 
Photo: ETAPA LOCALA ROBOCHALLENGE VA AVEA LOC miercuri 24 APRILIE 2013
Inscrierile pentru incepatori se pot face pana la data de 1 aprilie 2013.
Inscrierile pentru avansati se pot face pana la data de 20 aprilie 2013.
Se poate participa la una sau mai multe probe dintre cele existente (Mega Sumo, Mini Sumo, Micro Sumo, Line Follower, Line Follower Enhanced si Fotbal) iar regulamentele probelor sunt disponibile pe http://www.robochallenge.ro/regulament-2013.html
Detalii despre concurs si inscrieri se gasesc pe http://www.robochallenge.ro/

Va asteptam in numar cat mai mare!!!!
http://www.facebook.com/RoboChallengeRo



Mega, Mini şi Micro Sumo, Line Follower, Line Follower Enhanced şi Fotbal – pe cât de criptic pentru nespecialişti, pe-atât de tentant pentru cei pasionaţi de roboţi.

Pentru că toate acestea sunt probe de trecut la RoboChallenge 2013, competiţia roboţilor organizată de Echipa ETTI ROBOCHALLENGE în colaborare cu Liga Studenţilor Electronişti, găzduită de Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universităţii "Politehnica" Bucureşti şi ajunsă la cea de-a şasea ediţie. O ediţie care va avea loc pe 24 aprilie a.c şi care, anul acesta, debutează, conform prezentării de pe site-ul dedicat, www.robochallenge.ro, cu o premieră, anume cu  “şase probe de concurs”.

Competiţie organizată, ca în fiecare an, de studenţii Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii si Tehnologia informaţiei din Universitatea "Politehnica" Bucureşti şi despre care vom vorbi în ediţia din 1 aprilie a.c. a Cafenelei de ştiinţă, începând cu orele 19.00 şi până la orele 21.00.


„Teatrul de luptă” (al Cafenelei) – laboratorul de robotică al Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii si Tehnologia informaţiei din politehnica bucureşteană, de unde ne auzim, pe Radio România Cultural şi ne şi vedem on line, pe www.culturalazi.ro şi www.radioromaniacultural.ro. Şi-apoi şi pe blog, la  cafeneauadestiinta.radiocultura.ro

Invitaţi: Adrian Gaspar şi Teodor Roşca, responsabili "Robochallenge”,  Horia Cucu şi Andi Buzo, şefi de lucrări, specialişti în tehnologia limbajului vorbit, Diana Şandru, Camelia Iliescu, Adrian Petcu şi Bianca Nica -  Liga Studenţilor Electronişti, cu toţii de la Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, alături de prof.dr. Corneliu Burileanu, de la aceeaşi facultate, Vicepreşedinte al Senatului Universităţii  Politehnica Bucureşti.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu